CLICK HERE !

Monday, 18 July 2016

BISKUT JEJARI ROTI COKLAT




Bahan:

1 pek roti - besar
1 pek nestum original
500g coklat masakan Beryl's



Cara:

1. Potong roti bentuk jejari.
2. Bakar pada suhu 120°C hingga rangup.
3. Cairkan coklat - guna kaedah double boiler.
4. Celup roti dalam coklat cair.
5. Kemudian, gelek roti dalam nestum.
6. Siap!



Sumber

13 comments:

  1. wah nampak macam senang jer..nak cuba laa..anak2 suka ni...

    ReplyDelete
  2. budak budak mesti suka ni!

    ReplyDelete
  3. Nampak mudah dan sedap je ni.. =)

    ReplyDelete
  4. nampak sedap n senang nak buat ^_^

    ReplyDelete
  5. Senang je kan buatnya, sedap pun sedap.. ;)

    ReplyDelete
  6. salah satu kuih raya yang dah dua tahun buat:)

    ReplyDelete
  7. wahh thanks for the receipe.. mesti kena cuba ni! <3

    ReplyDelete
  8. owh macamtu. senangnya. thanks bagi resepi simple ni :)

    ReplyDelete

CLICK HERE !